Tesco Mobile = 06-31
2012-03-07 15:59
A Tesco Mobile, mint virtuális mobilszolgáltató 2012. március 1-én elindította szolgáltatását Magyarországon a 06-31-es körzetszámon.
A Tesco Mobile (www.tescomobile.hu) a Vodafone hálózatát használja, azonban az leendő ügyfelek nem a Vodafone-nal, hanem közvetlenül a Tesco Mobile-al állnak kapcsolatban. Az új mobilszolgáltató egy saját körzetszámot is kapott, a 06-31-est (külföldről (+3631...). Ez azt jelenti, hogy nem szabad egyből rossz számra gondolni, ha valaki úgy kezdi a mobilszámát, hogy 06-31..., mert igen, van ilyen mobil körzetszám.

A bejelentés napját követően az OlcsoSMS.hu gond nélkül továbbította az SMS-eket a Tesco Mobile hálózatába, melynek árazása a Vodafone irányba küldött üzenetek árával azonos. Valamint a 06-31-es telefonszám hitelesítés sem okoz gondot, ezáltal a Tesco Mobile-osok is kihasználhatják a kedvező árú SMS küldést, amit az OlcsoSMS.hu kínál.

Sajnos az MMS szolgáltatás még nem áll rendelkezésre a Tesco Mobile hálózatában, azonban várhatóan április 1-én (nem vicc) ez a szolgáltatás is elindul.